Content Marketing

Content marketing zorgt ervoor dat je je doelgroep helpt en inspireert gedurende hun hele buyer journey

De toegevoegde waarde van content marketing

Content marketing zorgt ervoor dat je je doelgroep helpt en inspireert gedurende hun hele buyer journey. Met goede content marketing ben je beter vindbaar in Google, trek je meer relevante bezoekers naar je site, zorg je ervoor dat mensen hun gegevens willen achterlaten in ruil voor content, en warm je je leads sneller op om klant te worden.

Content marketing bureau

Wij zijn een content marketing bureau dat een datagedreven content marketing strategie vertaalt naar een concreet uitvoerbaar content marketing plan. We ontwikkelen content gericht op het genereren van traffic en leads. En we ontwikkelen content die leads opwarmt zodat ze sneller klant worden. Zo ondersteunt de content alle doelen van digital marketing.

Content marketing analyse

Als onderdeel van de content marketing strategie voeren we een uitgebreide content marketing analyse uit. We bekijken welke content concurrenten publiceren, welke typen content voor bepaalde keywords het beste ranken en met welke bestaande content je, na optimalisatie , zelf direct beter mee kunt ranken. Daarnaast brengen we in kaart welke nieuwe content je dient te creëren om beter gevonden te worden. De content marketing analyse draagt bij aan het ontwikkelen van een concrete content mix van content typen. Zo spelen we maximaal in op de behoefte van de klant en de voorkeuren van Google.

Content marketing campagne

Content creatie is geen doel op zich. Het gaat erom dat je met je content prospects en klanten bereikt. We creëren content die goed gevonden gaat worden in Google, zodat je meer relevante bezoekers naar je website trekt. Het duurt vaak even voor deze content rankt in Google. Daarnaast ontwikkelen we voor direct resultaat ook outbound content marketing campagnes. Eventueel ondersteund met online advertising. Bij de ontwikkeling van een content marketing campagne bepalen we concreet via welke kanalen en met welke frequentie de content onder de aandacht wordt gebracht om het bereik en effect van de content te maximaliseren.

Onze content marketing diensten op een rij

  • Ontwikkelen van de content marketing strategie
  • Content marketing analyse (concurrentie analyse, keyword gap analyse)
  • Ontwikkelen en uitvoeren van content marketing campagnes
  • De strategie vertalen naar een concreet content marketing plan
  • Content creatie (onder andere downloadables, emails, landingpages, website pagina’s, blogs)
Virginie Versteegh

Heb je vragen?

Neem contact op met onze strateeg Virginie Versteegh als je meer wilt weten.

Contact

Wil je je content marketing naar een hoger niveau tillen?

Wij hebben een template voor je samengesteld waarin je jouw content marketing strategie kunt gaan vormgeven.

Download
Download het B2B content strategie template